Az okostelefonokat is hűtené a Cooler Master

cooler master cryo phone
67-90 mm széles mobilokra rögzíthető fel a Cryo Phone Cooler
Vágólapra másolva!
Szinte bármely mobil hátlapjára felszerelhető a Cryo Phone Cooler.
Vágólapra másolva!

A bevezetésének ideális időpontjáról kissé lecsúszva, de augusztus 10-én piacra dobja a Cryo Phone Cooler kiegészítőjét a Cooler Master. Az elsősorban gamereknek szánt eszköz akár 9 cm széles mobilokra is felszerelhető, segít hűteni a nyári forróságban nagyon felhevülő okostelefonokat.

67-90 mm széles mobilokra rögzíthető fel a Cryo Phone Cooler Forrás: Cooler Master

Nem egy szimpla hűtőbordáról van szó, a készülékek hátlapjára rásimuló kiegészítő a Peltier-hatást ötvözi egy 35×35×10 mm méretű ventilátorral, amely 4200-as fordulatszámon percenként 0,05 m3 levegőszállítást (1,66 CFM) biztosít. Az apró és nagy fordulatszámú ventilátorok hírhedtek az aránytalan mértékű zajkeltésről, de a gyártó szerint maximum 26 decibelt kell tolerálniuk a használóknak, ami halkabb a tipikus suttogásnál.

Gamer termék lévén a Cryo Phone Coolert ellátta a kötelező RGB díszvilágítással a gyártó, ez mobilappon keresztül testre szabható, akárcsak a hűtőventilátor működése. A kiegészítő Bluetooth-on csatlakozik a készülékekhez, beépített akkuja nincs, az áramellátása USB-C kábelen keresztül történik.

A Cryo Phone Cooler európai ára nem tisztázott, de az Egyesült Államokban olyan 30 dollár körül válhat elérhetővé, ami nettó 11 ezer forintnak felel meg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!