Törli az inaktív gamerek fiókjait az Ubisoft

assassins creed valhalla videojáték ubisoft
Assassin's Creed: Valhalla
Vágólapra másolva!
A digitálisan megvett játékaikat is elveszítik a figyelmeztető e-mailje felett átsiklók.
Vágólapra másolva!

Nem csak a digitális számítógépes játékboltok, de általánosságban véve az internetes piacterek nem szokták törölgetni a régóta nem látott ügyfelek regisztrációit, hiszen tárt karokkal várják őket vissza, ha újból kedvük támadna pénzt költeni a kereskedésükben.

Assassin's Creed: Valhalla Forrás: Ubisoft

Éppen ezért is váltott ki óriási meghökkenést az Ubisoft, a napokban e-mailben tájékoztatta az egyik régóta nem látott felhasználóját, hogy inaktivitás miatt véglegesen törölni fogja a regisztrációját, ha nem jelentkezik be 30 napon belül. Az időben való belépés elmulasztása esetén minden felhasználói adat elvész, beleértve az Ubisoft Connect (Uplay) digitális áruházban megvett játékokat is.

Nem tudni, hogy az érintett felhasználó mióta nem jelentkezett be az Ubisoft-fiókjába, azonban a megosztott e-mail valódiságát megerősítette a játékkiadó ügyfélszolgálata, nem átverésről van szó.

Ennek megfelelően akinek digitálisan megvett játékai vannak az Ubisoft-fiókjában, az jobban teszi, ha nagy néha bejelentkezik a törlés elkerülése érdekében, hiszen el lehet siklani a figyelmeztető e-mail felett, főleg ha valamiért a spam mappában landol a levél.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!