Nem csak a klíma, egy légszűrő is sokat segíthet nyáron

Tesla Smart Air PurifierPro L, légszűrő, teszt
Egyszerű formáival minden környezetbe beleillik.
Vágólapra másolva!
A Tesla Smart Air Purifier Pro L az ismerős nevű, Tesla által kifejlesztett okos légszűrő eszköz. Gyorsan szögezzük le, hogy a gyártónak semmi köze Elon Musk autós cégéhez. Ez egy okos otthoni kiegészítőket gyártó vállalat, így ez a légszűrő is integrálható az okosotthon rendszerekbe.
Vágólapra másolva!

Kicsomagolás

A Smart Air Purifier Pro L egy viszonylag nagyobb dobozban érkezett meg a szerkesztőségünkbe, ebből kiemelni is emberes munka volt, a beüzemelése viszont a legkisebb nehézségbe sem ütközött. Bekapcsolás után két gombnyomással csatlakoztatni tudtuk a már meglévő Tesla Smart rendszerünkhöz és már ki is írta a telefonunk a szoba levegőminőségi adatait.

Egyszerű formáival minden környezetbe beleillik. Forrás: Origo

A Smart Air Purifier Pro L rendkívül hatékony levegőtisztító funkcióval rendelkezik. Képes hatékonyan megszabadítani a levegőt a szennyeződésektől, allergénektől és kellemetlen szagoktól. A beépített HEPA-szűrő és aktív szén szűrő is található benne és ezek együttesen megszűrik a finom részecskéket, a polleneket és a pormolnárokat, így az allergiás tüneteket is csökkentheti, ami a nyári szellőztetések miatt nagyon jól jöhet.

Klíma mellett és helyett

A nyári melegben a folyamatos klíma használat sok embernek okoz nehézséget, hiszen a klímák egyrészt sokat fogyasztanak, másrészt az állandó hideg levegő, amit kifújnak sokakat zavar. Egy ilyen okos légszűrő viszont a szoba megfelelő pontjára elhelyezve segíthet a klíma hűvösét jobban eloszlatni a szobában így azt hamarabb ki lehet kapcsolni.

Szép, kerek kijelzője az előlapon mutatja a levegő szennyezettségét. Forrás: Origo

Vagy ha inkább egyáltalán nem használnánk klímát és a nappali elsötétítéses hűtési módszert választanánk, az éjszakai szellőztetéssel, akkor is nagyon nagy hasznát vehetjük egy ilyen készüléknek, hiszen nappal a levegő forgatásával elkerülhetjük az elviselhetetlen, állott levegős hőséget.

Éjjel pedig, amikor szellőztetünk, kiszűrheti az utcáról beáramló port, szmogot, ami a csapadékmentes, meleg nyári időszak egyik állandó velejárója.

A készülék képes az okos otthon rendszeréhez csatlakozni, így távolról is vezérelhető a Tesla mobilalkalmazás segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy beállítsuk a szűrő sebességét, figyeljük a levegő minőségét és ellenőrizzük a készülék működését az okostelefonunkon keresztül, akár távolról is. Ezenkívül a légszűrő beépített érzékelőkkel rendelkezik, amelyek folyamatosan figyelik a levegőminőséget, és automatikusan szabályozzák a szűrő sebességét a legjobb eredmény elérése érdekében.

Értékelés Tesla Smart Air Purifier Pro L

Összességében a Tesla Smart Air Purifier Pro L kiváló választás a tiszta és egészséges levegő iránti igény kielégítésére. A hatékony légszűrő rendszer, az okos funkciók és az elegáns design miatt szívesen ajánljuk és még az ára sem megfizethetetlen, hiszem 70 000 forintos áron már meg is vehetjük.