Fontos funkciókat kapott a WhatsApp

whatsapp
Végre leszerelhetőek a hanghívásokat indító spammerek és zaklatók a WhatsAppban
Vágólapra másolva!
Elérhetővé vált az ismeretlen hívók némítása és az adatvédelmi ellenőrzés.
Vágólapra másolva!

Újból jelentős fejlesztések váltak elérhetővé a WhatsApp kommunikációs alkalmazás felhasználói számára, jelentette be a Meta tulajdonában álló szolgáltatás. Az ismeretlen hívók némításával a mobilozók kényelmesen leszerelhetik az őket zavaró és zaklató ismeretleneket, míg az adatvédelmi ellenőrzéssel áttekinthetik a magánszférájukat érintő beállításokat.

Végre leszerelhetőek a hanghívásokat indító spammerek és zaklatók a WhatsAppban Forrás: WhatsApp

„Az ismeretlen hívók némításának célja, hogy a bejövő hívások szabályozásával védje a magánéletedet. A fokozott védelem érdekében segít automatikusan kiszűrni a kéretlen tartalmakat, a csalásokat és az ismeretlenek hívásait. Ezek a hívások nem fognak csörögni a telefonodon, de láthatóak lesznek a híváslistádban, ha kiderülne, hogy mégis fontos személy keresett.

A figyelemfelhívás érdekében bevezetjük az adatvédelmi ellenőrzést, hogy mindenki tisztában legyen a WhatsApp kínálta védelmi lehetőségekkel. Ez a funkció lépésről-lépésre végigvezet a fontos adatvédelmi beállításokon, és segít kiválasztani a számodra megfelelő szintű védelmet – mindezt egy helyen. Ha rákoppintasz az adatvédelmi beállításoknál az „Ellenőrzés indítása" lehetőségre, a funkció végigvezet az üzeneteid, a hívásaid és a személyes adataid védelmét erősítő különböző adatvédelmi szinteken" – olvasható a WhatsApp tájékoztatásában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!