A fürdés közbeni bulizás az új trend

tribit aquaease shower bluetooth speaker bluetooth hangszóró
IPX7 minősítésű a Tribit AquaEase Shower Bluetooth Speaker
Vágólapra másolva!
Világít is a Tribit megfizethető és vízálló Bluetooth hangszórója.
Vágólapra másolva!

Az IKEA után szabadon újabb vállalat dobott piacra kifejezetten fürdőszobai használatra szánt Bluetooth hangszórót. A termékkategória felemelkedése pozitívumnak mondható, miután mára éppen elegen tapasztalták meg az okostelefonok vizes helyiségekben való üzemeltetésének árnyoldalait.

IPX7 minősítésű a Tribit AquaEase Shower Bluetooth Speaker Forrás: Tribit

Az AquaEase Shower Bluetooth Speaker olyan 14 ezer forintért rendelhető a Tribit webshopjából, ezzel a fürdés közbeni zenehallgatásra szánt kütyü körülbelül háromszor annyiba kerül, mint az IKEA Vappeby. Cserébe az IPX7 minősítésű hangszóró a partihangulat megteremtése érdekében zenére reagáló LED-csíkkal is rendelkezik, lehetőség van kettőt összepárosítani belőle, az előlapján lévő kijelzőről leolvasható az idő, továbbá vizes kézzel nyomkodható vezérlőgombokat kínál.

A beépített akkuról üzemelő hangszóró tipikusan 18 óra lejátszási időt kínál, ezen a téren sokkal rosszabbnak tűnik a riválisánál, a Vappeby 50% hangerőn elméletileg 80 órán működtethető egy töltéssel. Az óriási üzemidőbeli különbség okát részben az AquaEase hangulatvilágítása jelentheti, de természetesen elképzelhető, hogy az akkumulátoraik kapacitásában is érdemi különbség van.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!