Elérhető áron ad sokat a OnePlus fülhallgatója

oneplus nord buds 2 vezeték nélküli fülhallgató
OnePlus Nord Buds 2
Vágólapra másolva!
Arany középúton próbál járni a képességek és az árazás terén a Nord Buds 2.
Vágólapra másolva!

Széles tömegek számára megfizethető fülhallgatót dobott piacra a OnePlus, a teljesen vezeték nélküli Nord Buds 2 ajánlott fogyasztói ára 69 euró, körülbelül 26 ezer forint. Az összegért cserébe a gyártó kiemelkedően jó hangminőséget ígér, ennek érdekében 12,4 mm-es hangszórók és okos hangzásjavító algoritmusok kerültek a termékbe, még a Dolby Atmos térhangzás is támogatott.

OnePlus Nord Buds 2 Forrás: OnePlus

A minimalista kinézetű füles az ára ellenére támogatja az aktív zajszűrést is, ennek köszönhetően 25 decibellel is csökkenthető a beszűrődő zajok hangereje. Telefonálás vagy videócsevegés közben szintén van zajszűrés, az Advanced Clear Call funkció teszi érthetőbbé a partner számára a beszédet.

Bekapcsolt aktív zajszűrés mellett a Nord Buds 2 egy töltéssel körülbelül öt órányi zenehallgatást tesz lehetővé, míg ennek kikapcsolása esetén 7 óra üzemidő is elérhető. A gyári töltőtok a zajszűrés használatától függően további 27 / 36 órányi működésre elég áramot képes tárolni. A tok töltése USB-C kábellel történik, tíz percnyi töltés elég lehet 5 órányi zenelejátszásra elég energia eltárolásához.

OnePlus Nord Buds 2 Forrás: OnePlus

A OnePlus Nord Buds 2 további érdekességei közül kiemelhető az IP55 követelményeinek megfelelő por- és cseppállóság, továbbá a Google Fast Pair támogatása, ezzel csupán 0,3 másodpercet vesz igénybe az androidos eszközökhöz való párosítása.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!