Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Közelben készült videókat ajánlana a TikTok

YouTube Photo Illustration yt you tube youtube short SHORTS tik tok tt tiktok VIDEO platform sharing social MEDIA business COMPANY fnance google ILLUSTRATION ilu ilustration app apps feature mobile interne INTERNET
Hamarosan végleg eldől a TikTok sorsa az Egyesült Államokban
Vágólapra másolva!
Háromra bővülhet a szolgáltatás által használt videófolyamok száma.
Vágólapra másolva!

Újabban leginkább arról szólnak a hírek, hogy melyik közösségi szolgáltatás épp milyen módon próbálja másolni a rövid videók megosztására kitalált TikTokot, ám most kivételesen a tinik körében népszerű szolgáltatás erősítette meg egy nagy újdonság tesztelését, a Snapchat és az Instagram után szabadon.

Kivételesen most a TikTok másolja a konkurenciát Forrás: AFP/NurPhoto/Jakub Porzycki

A TikTokon jelenleg kettő videófolyamot böngészhetnek a felhasználók, a For You nevűben követett személyek és ismeretlenek videói keverednek, míg a Followingban csak a követett személyek tartalmai jelennek meg. Ha minden jól megy, akkor a belátható jövőben ezek mellé jöhet be harmadikként a Nearby fül, amelyre átváltva a felhasználókhoz földrajzilag közel készült videók bukkannak majd fel.

A kínai közösségi szolgáltatás csak annyit közölt a Nearby fül kapcsán, hogy elsőként Délkelet-Ázsiában kezdte meg a tesztelését. Nem világos, hogy milyen távolságon belül posztolt videók jelenhetnek meg a fülön, ennek a magánszféra védelme miatt van jelentősége, a videók alapján például közeli zaklatók szállhatnak rá az általuk korábban még nem is látott felhasználókra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről