Ekkor jön a The Last of Us tévéadaptációja

the last of us hbo naughty dog
Ellie (Bella Ramsey) és Joel (Pedro Pascal) a The Last of Us tévésorozatban
Vágólapra másolva!
Nem kell már túlságosan sokat várni az első évad debütálására.
Vágólapra másolva!

Remek hírrel szolgált a The Hollywood Reporternek adott interjújában az HBO tartalmaiért felelős Casey Bloys, állítása szerint a jelenlegi tervek szerint a The Last of Us játéksorozat tévéadaptációja 2023 elején debütálhat a csatornán, így feltehetően már csak 6-9 hónapot kell várniuk rá a rajongóknak.

Bella Ramsey (Ellie) és Pedro Pascal (Joel) a The Last of Us tévésorozatban Forrás: Naughty Dog / Twitter

A Bella Ramsey (Ellie) és Pedro Pascal (Joel) főszereplésével készülő tévéműsorról már jó ideje nem érkeztek különösebben információk, aminek elsődleges oka az volt, hogy serényen folyt rajta a munka, egy hónapja fejeződött be a forgatása. Ennek megfelelően jelenleg a stúdióban való munkálatok folynak, abban a fázisban tart a projekt, hogy a nyersanyagokból össze kell rakni az epizódokat.

További érdekesség, hogy a főszereplők játékbeli hangjai is szerepeket kaptak a sorozatban, azonban titok, hogy Ashley Johnson és Troy Baker milyen karaktereket alakítva tűnnek majd fel a tévéképernyőn.

Végül kapcsolódó hír, hogy szeptember elején elsőként PlayStation 5, majd valamikor később PC platformra is megérkezik a The Last of Us Part 1, ami az első játék drámaian felújított változata.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!