Megint elrontott valamit a Google androidos frissítése

Google Pixel 6
Vágólapra másolva!
Az Android 12L telepítése óta gyengébb rezgő visszajelzésekre panaszkodnak a Pixel 6 mobilok tulajdonosai.
Vágólapra másolva!

Bár kamerában a legjobbak közé tartoznak a Google Pixel 6 mobiljai, okostelefonként annyira nem sikerültek jól, ugyanis dugig vannak szoftverhibákkal. A megjelenéskori problémák zömét ugyan sikerült javítani, de sajnos a frissítésekkel újabb gondok is adódtak.

Google Pixel 6 Forrás: digitaltrends

Miközben az eddigi legbosszantóbb hibákat lassan-lassan javítja a Google (a Wi-Fi-hibát is), addig a legutóbbi, márciusi Android 12L csomag megint okozott egy váratlan és igen kellemetlen problémát a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro modelleken.

A 9to5Google rámutat, hogy számos platform fórumja dugig van olyan panaszokkal, amelyek szerint a rezgő motor jelentősen legyengült a frissítés óta. A rendszerbeállítások piszkálása nem hoz megoldást, ráadásul egyeseknél az értesítésekkel és a hívásokkal is gond van, egyszerűen nem veszik észre a rezgést, olyan gyenge. Ironikus módon a változtatási listában pont szerepelt, hogy a rezgő visszajelzés bizonyos feltételek melletti elgyengülését javították. Remélhetőleg az áprilisi csomaggal ezt is sikerül megoldani.