Biztosan jön az Android 13 az LG Velvetre

lg velvet
LG Velvet
Vágólapra másolva!
Négy másik modell pedig biztonsági javításokat kap majd az első negyedévben.
Vágólapra másolva!

Nem fejezte be az utolsóként piacra dobott okostelefonjainak támogatását az LG. A vállalat csendben körvonalazta a 2023 első negyedévére vonatkozó frissítési terveit, a messze legnagyobb hírt pedig az jelenti, hogy kiadja az Android 13-at a Velvetre. Ez a készülék volt az utolsó klasszikus csúcsmobilja, a 2020 közepén piacra került készülék a divatos kinézete mellett az 599 dolláros árcédulájával próbálta megpuhítani a vásárlók szívét.

A Velvet után még a Wing is megkaphatja az Android 13-at, de ezzel vége a dalnak az LG részéről, csak biztonsági frissítéseket készít még egy ideig a megfelelő mobiljaihoz Forrás: LG

Korábban arról volt szó, hogy a Velveten kívül az elforgatható kijelzős LG Wingre is megérkezhet még az Android 13, ám ezzel kapcsolatban most semmilyen tájékoztatást sem adott az LG. Ennek megfelelően ha tényleg elkészül rá a frissítés, akkor legkorábban a második negyedévben számíthatnak rá a különleges formatervű mobilnak annak idején esélyt adott vevők.

A Velvet szoftverének aktualizálásán túl az LG négy telefonjára kíván androidos biztonsági frissítéseket kiadni az első negyedévben, a javítások a Wing, a Q61, a Q92 5G, továbbá a Q52 5G modellekre érkeznek majd meg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!