Valami ijesztő dolog jelenlétét érezték a macskák ebben a szobában

macska, biztonsági kamera, szellem, fura
Még a macskák is furán viselkedtek.
Vágólapra másolva!
Még a macskák is furán viselkedtek ezen a videón. Lehet, hogy valami nagyon fura dolog jelenlétét érzékelték?
Vágólapra másolva!

Ezt a videót két éve egy nyaralás során rögzítette egy család biztonsági kamerája, amíg a család nyaralni volt. A macskáik állítólag nagyon agresszívek és idegesek voltak, amikor a háziak hazaértek, ezért megnézték a biztonsági kameránkat, hogy lássák, történt-e valami szokatlan. Ezt a nyugtalanító felvételt találták:

A videón valakinek, vagy valaminek az árnyéka látható, amint belép az egyik szobába, ami nagyon megragadta a macskák figyelmét. Nem sokkal később valami elmozdította az ajtót, a kamera pedig valamiért elfordult, a falra pásztázott, és ott maradt, amíg a házigazdák a következő napon haza nem értek.

A házigazdák egyébként hazatérve néhány könyvet is a padlón találtak és néhány vastag macskaszőrcsomó hevert szétszóródva a folyosón, ami általában macskaviadalok jele (amit az ő macskáik szerintük még sohasem csináltak).

A felvétel mint azt már említettük, két éves, de azóta sem sikerült rá magyarázatot találni, sem pedig bebizonyítani, hogy csalásról lenne szó. Csalás, vagy nem, mindenesetre az ágyon ülő macska mindenképpen érdekes pózban van egészen a felvétel végéig.