Elkészítette a méregdrága cipők bébiszittereit az LG

lg styler shoecase shoecare cipőtisztító sneaker
Egyszerre négy pár cipő is tisztítható Styler ShoeCare-ben
Vágólapra másolva!
Könnyűvé teszi a lábbelik tárolását, kiállítását és tisztítását a Styler újdonságai.
Vágólapra másolva!

A megszokott háztartási és szórakoztatóelektronikai eszközök mellett az LG váratlan újdonságokat is bemutatott az IFA 2022 alkalmából, a legnagyobb meglepetést eddig a prémium cipőket gyűjtőknek szánt Styler ShoeCase tárolódobozokkal és a Styler ShoeCare cipőtisztítóval okozta. A vállalat magyarázata szerint a Y-generációs, körülbelül az 1980-2000 közti időszakban születettek körében megfigyelhető a divatos és drága, esetleg konkrétan luxuskategóriás cipők gyűjtésének hobbija, így éppen ideje volt, hogy kiszolgálja az igényeiket.

Egyszerre négy pár cipő is tisztítható Styler ShoeCare-ben Forrás: LG

A négy szinten felhalmozható Styler ShoeCase egyben tárolódoboz és kiállítóvitrin. A belehelyezett és kivilágított cipőcsodák 360 fokban forgathatóak a megfelelő szögben való kiállításuk érdekében, a doboz képes szabályozni a belső páratartalmát, míg a vitrin üvegének bevonata védi a lábbeliket az UV-sugárzás miatti elszíneződéstől.

A cipőgyűjtőnek szánt rendszer második eleme az elsőre akár mini hűtőnek is nézhető LG ShoeCare gőztisztító, ebben egyszerre akár négy pár cipő is megszabadítható a piszoktól és a szagoktól, a szárítási folyamat során mozgó fúvókákkal a belsejük meleg levegővel való átfújásáról is gondoskodik a gép. A cipők anyagától függően tízféle tisztítási mód támogatott, a sztenderd mód 37 percet vesz igénybe, a tisztító kellemesen alacsony 35 dB hangerővel működik.

Balra a ShoeCare tisztító, jobbra a négy emelet magasságban felhalmozható ShoeCase dobozok Forrás: LG

Az LG nem árulta el, hogy mikortól és mennyiért kerülnek piacra a Styler termékcsaládjának legújabb tagjai.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!