Diszkóhangulatot hoz a konyhába az LG hűtője

lg moodup hűtő
A divatos otthonokba szánja a világító ajtajú MoodUp hűtőit az LG
Vágólapra másolva!
Színkombinációk százaiban világíthatnak a MoodUp hűtőcsalád ajtói.
Vágólapra másolva!

Próbál a vastag pénztárcájú közönség kedvében járni az LG, a cipőgyűjtőknek kitalált tárolódoboza és gőztisztítója után egy karácsonyfa módjára világító hűtőcsaláddal rukkolt elő az IFA 2022 kiállításon. A többféle méretben és konfigurációban elérhetővé váló MoodUp széria tagjai nem próbálnak beleolvadni a környezetükbe, a felső és az alsó ajtóik is LED díszkivilágítást kaptak a teljes felületükön.

Divatos otthonokba szánja a világító ajtajú MoodUp hűtőit az LG Forrás: LG

A vásárlók mobilapp segítségével váltogathatnak a mutatott színárnyalatok között, a felső ajtók 22 színben, míg az alsó ajtók 19 színben pompázhatnak. Akik nem kívánnak a színek manuális beállításával foglalkozni, azok előre megadott kompozíciók közül választhatnak. A hűtőcsalád tagjai beépített hangszórót is tartalmaznak, mobilokról és laptopokról Bluetooth-on keresztül szólaltathatóak meg, a ziccert nem kihagyva elérhető a paneleket a dalok ütemére villogtatni próbáló diszkómód is.

További említésre méltó funkciók, hogy a beépített szenzoroknak köszönhetően a hűtők képesek villogással jelezni az ajtóik nyitva maradását, mozgást érzékelve pulzálással köszönnek, sötétben settenkedő éjszakai nassolókat detektálva pedig a tájékozódásuk megkönnyítése érdekében növelik a fagyasztórész ajtajának fényerejét.

A felső ajtók 22, míg az alsó ajtók 19 színárnyalatban világíthatnak Forrás: LG

Egyelőre nem világos, hogy mikor és mennyiért kerülnek majd piacra a MoodUp hűtők, továbbá a LED-es díszkivilágításuk tipikusan mennyivel növeli a villanyszámlát. Az utóbbi persze keveset számít, hiszen divatos és prémium termékekről van szó, havi néhány plusz kilowattóra kifizetése nem fog nehézséget jelenteni a célközönségük számára.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!