Gombnyomásra íveltté válik az LG okostévéje

lg oled flex lx3 hajlított ívelt okostévé
Elsősorban gamereknek szánja az OLED Flex (LX3) okostévéjét az LG
Vágólapra másolva!
Állítható a kijelző hajlításának mértéke, elsődlegesen játékosoknak szánja a terméket.
Vágólapra másolva!

Folytatja a szeptember elején Berlinben megrendezésre kerülő IFA 2022 kiállításon megtekinthető termékeinek beharangozását az LG, a világ legnagyobb képátlójú OLED tévéjének megvillantását követően most a világ első 42"-es, opcionálisan hajlítható kijelzőjű OLED tévéjéről rántotta le a leplet.

Elsősorban gamereknek szánja az OLED Flex (LX3) okostévéjét az LG Forrás: LG

Az LG OLED Flex (LX3) modell a körülményektől függően sík és ívelt kijelzős módban is használható, a felhasználók a menüjén keresztül több fokozatban állíthatják a panel teljesen motorizált hajlítását. A kijelző maximum hajlíthatósága 900R, ilyenkor egy 900 mm sugarú körre fekszik rá a panel íve.

A prémium termék Dolby Vision HDR mellett is képes a 4K felbontásra és a 120 Hz képfrissítési sebességre, támogatja a HDMI 2.1 szabvány váltakozó képfrissítési sebességű és automatikus alacsony késleltetésű működési módjait, rendelkezik NVIDIA G-SYNC Compatible és AMD FreeSync Premium minősítésekkel. A Dolby Atmos sztereó hangszórói 40 wattosak, a megjelenítő magassága 14 cm tartományban állítható, továbbá minimális előre- és hátrafelé való döntést is lehetővé tesz.

Árról és megjelenési időről egyelőre nem adott tájékoztatást az LG.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!