Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ingyen Stadia Pro jár egyes LG okostévék mellé

lg google stadia
Ötvennél is több játékkal szórakozhatnak a megfelelő LG tévékkel rendelkezők
Vágólapra másolva!
Három hónapon keresztül szórakozhatnak több tucat játékkal az ügyfelek.
Vágólapra másolva!

Az LG és a Google partnerségének köszönhetően a megfelelő LG okostévék tulajdonosai felhős futtatással három hónapon át ingyen játszhatnak a Google Stadia Pro havidíjas előfizetés részeként elérhető nagyjából 50 játékkal, jelentette be a tévégyártó. A 2023. január 31-ig Magyarországról is elérhető promócióban résztvevő okostévék teljes listája ezen a támogatás oldalon böngészhető.

Ötvennél is több játékkal szórakozhatnak a megfelelő LG tévékkel rendelkezők Forrás: LG

Az okostévén való játékhoz természetesen egy gamepadre is szükség lesz, a 2020-as és újabb készülékek USB kábeles kapcsolattal elméletileg bármilyen sztenderd modellt támogatnak, míg a 2021-es és újabb tévék esetén Bluetooth kontrollerek használatára is lehetőség nyílik. A fent linkelt oldalon megtekinthető a biztosan támogatott gamepadek listája.

A három hónapos próbaidőszak aktiválásához muszáj megadni a bankkártya adatait, továbbá alapértelmezetten aktiválódik a Stadia Pro ismétlődő számlázása, így aki nem kíván az ingyenes időszakot követően havi 2990 forintot fizetni a szolgáltatásért, annak még időben ki kell kapcsolnia a bankkártyájának terhelését a beállítómenüben.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről