Ingyen kérhető lesz a Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider
Vágólapra másolva!
Addig is Destiny 2-es extra holmikat és egy stratégiát osztogat az Epic.
Vágólapra másolva!

Kifejezetten csendes volt a nyáron az Epic Games Store ingyenjátékos promóciója, ám hamarosan újabb nagy dobás várható az akció keretén belül. A bolt jelen pillanatban két örökre megtartható terméket kínál a PC-s játékosok számára, a 2022. augusztus 30. délután 5 óráig kérhető Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack egy tartalmi kiegészítő a free-to-play lövöldéhez, míg a 2022. szeptember 1. délután 5 óráig elérhető Ring of Pain egy kártyás harcrendszert használó, roguelike stratégia.

Shadow of the Tomb Raider Forrás: Square Enix

A jövő héten újból magasabb fokozatba kapcsol a kampány, az Epic előzetes bejelentése szerint három terméket zsebelhetnek majd be a gamerek: a free-to-play Knockout City kidobós játékot elindítók ingyenes tartalmi csomagot kapnak, a harc helyett a világok felfedezését preferálók a Submerged: Hidden Depths világában merülhetnek el, a legnagyobb durranásként pedig a Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition is ingyen kérhetővé válik egy hétre.

A rebootolt Tomb Raider-trilógiát tavaly szilveszterkor már osztogatta az Epic, így az akcióit jó ideje folyamatosan figyelőknek már jó eséllyel ott lapul a játékkönyvtárukban Lara Croft három legutolsó kalandja, ám akik lecsúsztak annak idején az akcióról, azok jövő csütörtök késő délutántól legalább részlegesen bepótolhatják a mulasztást.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!