Megjöttek az első képek a Fallout-sorozatról

fallout tévésorozat videojáték
Így néz ki a Super Duper Mart a Fallout amazonos sorozatában
Vágólapra másolva!
Elindult a forgatás, igazi Super Duper Marttá alakítottak egy régi szupermarketet.
Vágólapra másolva!

Dübörög a videójátékok tévéképernyőkre és mozivásznakra adaptálása, a napokban megkezdődött a Fallout tévésorozat forgatása is. Az Netflixszel rivális Amazon Prime szolgáltatás által finanszírozott projekt egyik első helyszínének New York város Staten Island kerülete bizonyult, a stáb a Hylan sugárút mentén fekvő, elhagyatott Shop Rite üzletet maszkírozta át a játékbeli Super Duper Marttá.

Így néz ki a Super Duper Mart a Fallout amazonos sorozatában Forrás: Xbox News / Twitter

A helyszínről egymás után bukkantak fel a képek a közösségi médiában, hiszen teljességgel lehetetlen titokban tartani a forgalmas út menti forgatást, emiatt a Fallout szellemi tulajdonát birtokló Microsoft is kiadott két fotót ízelítő gyanánt. A stáb remek munkát végzett a régi üzlet elmaszkírozásával és a járművekkel, csak a mindent beborító szemét, továbbá a felrepedt beton réseiből kinőtt gazok hiányoznak, ezek nélkül enyhén steril benyomást kelt a Super Duper Mart.

Egyelőre nem világos, hogy mikor válhat elérhetővé a Fallout tévésorozatos adaptációjának első évada, de a forgatás mostani megkezdéséből ítélve 2023 vége előtt semmiképp sem érdemes számítani rá.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!