Pulzusszámot is mér az okos fürdőszobai mérleg

wyze scale x okosmérleg
Különösen esztétikus benyomást kelt a Wyze Scale X okosmérleg
Vágólapra másolva!
Baba és háziállat is mérhető lehet vele, könnyen követhetővé teszi a testsúly változását.
Vágólapra másolva!

Piacra dobta a harmadik generációs okos fürdőszobai mérlegét az Wyze, az Egyesült Államokban 34 dollárért, olyan nettó 12 ezer forintért már megrendelhető a Scale X modell. A Bluetooth-on keresztül mobilappal kommunikáló kütyü legfontosabb funkciója, hogy könnyedén követhető vele az idő múlásával a testsúly változása, a koronavírus utáni időkben még mindig rengetegen küszködnek a két év alatt lassan felszedett, ám lemenni még jobb esetben is csak keservesen akaró kilókkal.

Különösen esztétikus benyomást kelt a Wyze Scale X okosmérleg Forrás: Wyze

A Wyze Scale X automatikusan nyolc személy felismerésére képes, a súly mellett pedig egy tucatnyi azt kiegészíteni próbáló értéket is mutat, ilyen például a testtömeg index, a testzsírszázalék, vagy éppen az izomtömeg. A klasszikus mérlegekkel ellentétben a Scale X van olyan pontos, hogy babák, háziállatok, továbbá csomagok súlya is mérhető lehet vele, 5-180 kg között van a mérési tartománya.

Az adatait az Apple Health, a Google Fit, továbbá Fitbit appokkal szinkronizálni képes okosmérleg négy AAA ceruzaelemmel működik, normálnak titulálható használat mellett akár 22 hónap üzemidőt is felmutathat egy szettel.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!