Ingyen kérhető a Bethesda három klasszikus játéka

wolfenstein enemy territory
Wolfenstein: Enemy Territory
Vágólapra másolva!
Az első két The Elder Scrolls és egy csapatalapú lövölde került fel a Steamre.
Vágólapra másolva!

A saját digitális játékáruházának május 11-i lekapcsolása miatt a Microsoft tulajdonába került Bethesda mostanra befejezte a játékainak Steamen való elérhetővé tételét. Ráadásul meglepetéssel is szolgált a vállalat, három klasszikus termékét ingyen hozzáadhatják az érdeklődők a játékgyűjteményükhöz.

Wolfenstein: Enemy Territory Forrás: Splash Damage / Bethesda Softworks

A legmodernebb cím köztük a 2003 májusában megjelent Wolfenstein: Enemy Territory, a csapatalapú többjátékos lövöldét eredetileg a Return to Castle Wolfenstein kiegészítőjének szánták a fejlesztők, de végül önálló és freeware címként jelent meg. Megdöbbentő módon a mai napig rendelkezik aktív játékosközösséggel, ám a használatához mindenképp telepíteni kell az ETLegacy modot.

A további ingyen kérhető játékok fizetősként jelentek meg annak idején, a The Elder Scrolls széria első két részéről van szó, azaz játéktörténeti jelentőségű alkotásokról beszélünk. Az 1994-es Arena és az 1996-os Daggerfall sokkoló demonstrációt jelenthetnek a fiatalabb játékosok számára, hogy mekkora utat tettek meg a 90-es évek közepe óta a nyílt világú akció-szerepjátékok.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!