Kedvező áron jön az Audio-Technica fejhallgatója

audio technica ath-m20xbt fejhallgató zenehallgatás
Audio-Technica ATH-M20xBT
Vágólapra másolva!
Vezeték nélküli változat készült a népszerű M20x modellből.
Vágólapra másolva!

A viszonylag megfizethető áron kifejezetten minőségi hangzású fejhallgatót vásárolni kívánók körében évek óta hódít a vezetékes Audio-Technica M20x, a hazánkban bruttó 18 ezer forinttól megvásárolható modell akár amatőr zenefelvételkor is megfelelő megoldásnak bizonyulhat a csillagászati összegeket költeni nem tudó vagy kívánó közönség számára.

Audio-Technica ATH-M20xBT Forrás: Audio-Technica

Most a gyártó bemutatta a termék vezeték nélküli változatát, az ATH-M20xBT típusjelzésű modell pusztán a hangeszközökhöz való csatlakozás jellegében és a headsetes funkciókban tér el a bizonyított terméktől, bár opcionális lehetőséget kínál a vezetékes működésre, jár mellé egy 1,2 méteres hangkábel is. A hangzásvilág tekintetében az M20x és az M20xBT elméletileg azonos.

A vezeték nélkül M20xBT 60 órás akkus üzemidőt ígér, a töltése USB-C kábellel történik, vezeték nélkül szimultán két eszközhöz tud csatlakozni. A hívások, hangerő, továbbá a zenelejátszás szabályozására a baloldali kagylón lévő kezelőszervek nyújtanak lehetőséget, és ugyan az aktív zajszűrés nem támogatott, de a gyártó szerint a jól szigetelő kagylók miatt erre szükség sincs.

Audio-Technica ATH-M20xBT Forrás: Audio-Technica

Egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdődik Audio-Technica ATH-M20xBT európai forgalmazása, az Egyesült Államokban a héten 79 dollárért, nettó 27 ezer forintért vált előrendelhetővé.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!