Nem sok meglepetés maradt az új Oppo csúcsmobillal kapcsolatban

Oppo Find X5 Pro
Vágólapra másolva!
Február 24-én debütál az Oppo Find X5 széria, amelyről mostanra szinte minden kiszivárgott.
Vágólapra másolva!

Az Oppo a napokban erősítette meg, hogy február 24-én tartja meg a Find X5 széria bemutatóját. Erről mostanra gyakorlatilag minden előre kiszivárgott. A legtöbb érdeklődő persze a Find X5 Pro csúcsmobilra kíváncsi.

Oppo Find X5 Pro Forrás: Oppo

A jelentések szerint a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 lapkájára épít majd, de készül majd belőle olyan verzió is, amely MediaTek Dimensity 9000 chipre alapoz. A ColorOS felülettel érkező készüléknek azonban csak a Qualcomm chipes verziójába kerül majd bele a fotózást segítő, MariSilicon X NPU. A kamerák finomhangolásában a Hasselblad segédkezett.

A fényes hátlap elvileg kerámiából lesz, és ezúttal sikerül majd elérni, hogy ne vonzza annyira az ujjlenyomatokat. A készülék hátlapjára két 50 megapixeles Sony IMX766 szenzorral működő kamera kerülhet, a harmadik egy 13 megapixeles, 5x-os zoomra képes telefotós egység lesz. A szelfiegység az IMX709 szenzort használja majd, a 6,7 hüvelykes, 1440p+ felbontású, 120 Hz-es LTPO AMOLED-kijelzőbe fúrva. IP68-as védelem, maximum 12 GB RAM, 5000 mAh-s akku és 80 wattos gyorstöltést jellemzi majd a terméket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!