Egy vagyonba kerülhetnek majd az Oppo Find X5 okostelefonjai

Oppo Find X5
Vágólapra másolva!
Újabb érdekességek szivárogtak ki az Oppo következő prémium mobiljairól, és ezúttal is nagyon drágák lesznek.
Vágólapra másolva!

A WinFuture nagyfelbontású képeket és részletes specifikációkat szerzett az Oppo Find X5 és Find X5 Lite okostelefonjairól (korábban a Find X5 Pro részletei is kiderültek persze). Ezek a széria „olcsóbb" modelljei lesznek, mindkettő prémium ajánlatnak ígérkezik, és már az e havi MWC-n debütálhat a széria.

Oppo Find X5 Forrás: WinFuture

A WinFuture szerint a Find X5 kisebb és olcsóbb lesz, mint a Pro modell, de ugyanúgy 50 megapixeles, Sony IMX766 szenzoros fő- és ultaszéles kamerákat kap, 13 megapixeles telefotós egységgel és 32 megapixeles szelfikamerával. Ennek a modellnek viszont 6,55 hüvelykes, full HD+ felbontású, 120 Hz-es AMOLED-kijelzője lesz, a Pro modellbe kerülő Snapdragon 8 Gen 1 helyett pedig a tavalyi Snapdragon 888-at kapja meg. Ehhez 8 GB RAM, 256 GB tárhely és 4800 mAh-s akku társul majd. Az ára 1000 euró lesz, ami elég magas ahhoz képest, hogy ez a széria középső tagja.

A „belépőt" képviselő Find X5 Lite a korábbi híradásoknak megfelelően a Kínában már tavaly novemberben kiadott Oppo Reno7 SE átcímkézett változata lesz, teljesen azonos azzal a modellel – és 500 euróba kerülhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!