Forradalmasítaná az otthoni hajfestést a L’Oréal

loreal colorsonic hajfestés
L’Oréal Colorsonic
Vágólapra másolva!
Szimplán bele kell fésülni a festéket hajba a Colorsonic kütyüjével.
Vágólapra másolva!

A koronavírusos idők alaposan kibabráltak a hajukat rendszeresen festetőkkel, hiszen sokan nem kívánnak nem létfontosságú okból hosszasan zárt légterű üzletekben tartózkodni, plusz olyan időszak is volt, mikor ki sem nyithattak a fodrászok. Természetesen otthoni hajfestésre is lehetőség van, de azt sokan nem merik bevállalni, hátha rosszul sül el az esztétikai célú magánakció.

L’Oréal Colorsonic Forrás: L’Oréal

A L'Oréal most bemutatta számukra az évek óta fejlesztés alatt álló Colorsonic kütyüjét, a cserélhető festéktartályt használó eszközzel a fésülködéshez rendkívül hasonló módon vihető fel a festék a hajra. A gyártó szerint a használata sokkal gyorsabb és kényelmesebb a klasszikus festésnél, de ami sokak számára vélhetően ezeknél is fontosabb, hogy bolondbiztosnak tűnik a használata.

A külön árulni kívánt festéktartályokkal színek rendkívül széles skáláját kívánja majd lefedni a vállalat, merész árnyalatokat is választhatnak majd az érdeklődők.

L’Oréal Colorsonic Forrás: L’Oréal

A jelenlegi tervek szerint a Colorsonic limitált mennyiségben valamikor az év végén válhat elérhetővé, a széles körű piaci bevezetése csak 2023 eleje táján van kilátásban. Egyelőre nem tudni, hogy mennyibe kerül majd a kütyü és a hozzá tartozó festéktartály.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!