Ezeket a nagy újdonságokat mutatja be hamarosan a Samsung

Galaxy Z Fold 3 koncepció
Vágólapra másolva!
Elindult a sorozatgyártás, rövidesen jön a Galaxy Buds 2, a Galaxy Z Fold 3, a Galaxy Z Flip 3, a Galaxy Watch 4, a Galaxy Watch Active 4 és a Galaxy S21 FE.
Vágólapra másolva!

Egyre több szivárogtató jelezte az utóbbi napokban, hogy a Samsung elindította a legújabb összehajtható mobiljainak a sorozatgyártását. Roland Quandt informátorai azonban azt állítják, hogy nem csak a Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3 tömeges termelése indult el.

Quandt szerint már nagy mennyiségben gyártják a Galaxy Buds 2 vezeték nélküli fülhallgatót, a Galaxy Watch 4 és Galaxy Watch Active 4 okosórákat, továbbá a Galaxy 21 FE okostelefont is.

Galaxy Z Fold 3 koncepció Forrás: ben geskin

A Galaxy S21 FE állítólag korlátozott mennyiségben készül, és bár nem vágják kukába a tervezett slágermodellt, de a gyártását átmenetileg leállítják.

A bemutatókra augusztusban lehet számítani, a termékek piaci megjelenésére pedig augusztus vége felé. A szivárogtatók több eltérő dátumot is emlegetnek, hivatalos tájékoztatás még nincs. Annyit azonban elárult a Samsung, hogy június 28-án, a 2021-es MWC alkalmából tart majd egy rendezvényt – talán itt kiderül pár dolog.