Nagyot bővült a Game Pass Ultimate PC-s kínálata

bestgame2019
Star Wars Jedi: Fallen Order - Természetesen a nagy Star Wars-őrületben nem maradhat ki ez sem. A Fallen Order egy nagyon jól sikerült külső nézetes akciójáték, ahol egy olyan fiatal jedit alakítunk, aki túlélte az Uralkodó és Darth Vader kivégzési hullámát.
Vágólapra másolva!
Többek közt a Star Wars Jedi: Fallen Order is elérhető az előfizetők számára.
Vágólapra másolva!

Drámaian nőtt a havi 4190 forint havidíjú Xbox Game Pass Ultimate értéke, a decemberi konzolos rajtot követően végre számítógépeken is bekerült a kínálatába a 60+ játékot tartalmazó EA Play játékbérlő. Ennek köszönhetően a Microsoft előfizetésével rendelkezők PC-sek már olyan címekkel is játszhatnak felár nélkül, mint a Star Wars Jedi: Fallen Order, a Madden NFL 21, a Need for Speed Heat, a FIFA 20, továbbá az összes Mass Effect.

Star Wars Jedi: Fallen Order Forrás: EA

Az EA játékai iránt érdeklődő, de Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel nem rendelkező számítógépes játékosok olcsóbban is kibérelhetik a termékeket, a megszokott EA Origin kliensben, vagy a jelenleg bétatesztelés alatt álló EA Desktop App nevű utódjában havi 3,99 euróért, avagy durván 1500 forintért is szert tehetnek az EA Play előfizetésre.

Az alkalmazásoknál tartva a Game Pass Ultimate előfizetéssel rendelkezőknek az említett EA Desktop Appra is szükségük lesz az új számítógépes játékokkal való szórakozáshoz, ennek a mikéntjéről az alant megtekinthető bemutatóvideót tette közzé az EA.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!