Ok nélkül is eltörhet a Galaxy Z Flip 3 kijelzője?

Samsung Galaxy Z Flip 3 - törött kijelző
Vágólapra másolva!
Az egyik tesztelő arra panaszkodik, hogy gyakorlatilag ok nélkül tört el a Samsung Galaxy Z Flip 3 összehajtható képernyője.
Vágólapra másolva!

A Samsung mostanra a legjelentősebb szereplővé nőtte ki magát az összehajtható mobilok piacán, azonban így sem hiányoznak a gyártónak a rossz hírek. Dél-Koreában nemrég már 1 milliónál is többet vittek el a Samsung harmadik-generációs összehajtható mobiljaiból, az eladások közel 70 százalékát pedig a Galaxy Z Flip 3 tette ki.

Bár a Galaxy Z Flip 3 igen népszerű, és a tesztek többsége is alapvetően elégedett a készülékkel, a 9to5Google pórul járt az eszközzel.

Samsung Galaxy Z Flip 3 - törött kijelző Forrás: 9to5google

Ben Schoon azt állítja, hogy miután több napig nem használta a Samsung Galaxy Z Flip 3 készüléket, annak gyakorlatilag ok nélkül eltört az összehajtható kijelzője.

Ez azt is jelenti, hogy a készüléket senki sem nyitogatta, vagyis nincs magyarázat a történtekre: a védőréteg alatti üveg megrepedt, majd az alatta lévő OLED-panel is megadta magát. Azt viszont nem lehet tudni, hogy egyedi problémáról van-e szó, esetleg másokat is érint ilyen hiba.