200 euró alatt is kínálhat 5G-s mobilt a Samsung

samsung galaxy a22 5g
Samsung Galaxy A22 5G
Vágólapra másolva!
Gyors tempóban csökken az új mobilhálózattal kompatibilis telefonok kezdőára.
Vágólapra másolva!

Nagyon felgyorsult idén az 5G-s okostelefonok megfizethetővé válása, tavaly a funkció még javarészt a felső kategóriás termékek sajátja volt, ám mostanra a középkategóriában is akad jó néhány a legújabb mobilhálózatokkal kompatibilis modell. Ezek persze nem a legjobb ár-érték arányú választások, azonos összegekért sokkal jobb készülékeket vehetnek az olyanok, akik 4G-s készülékkel is beérik.

Samsung Galaxy A22 5G Forrás: Samsung

A Samsung kínálatában a jelenlegi legolcsóbb új mobilhálózatokat is támogató készülék a Galaxy A22 5G, ennek a 64 GB háttértárral szerelt változata kártyafüggetlenül már kicsivel 70 ezer forint felett is kapható. A holland GalaxyClub értesülései szerint ez nem marad így sokáig, a talán még a karácsony előtt piacra kerülő Galaxy A13 5G modelljével a gyártó érdemben lejjebb viheti az 5G árküszöbét.

A nevén túl semmit sem lehet tudni az új készülékről, azonban a Samsung feltehetően tartani kívánja majd vele a közvetlen előd Galaxy A12 árát, így a telefon iránt érdeklődők olyan 55 ezer forintos kezdőárra számíthatnak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!