Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kaphatóvá vált az Amazon beltéri drónja

amazon ring always home cam kvadrokopter drón
Amazon Ring Always Home Cam
Vágólapra másolva!
Egy éve jelentette be, egyelőre csak meghívóval hajlandó árulni az érdeklődőknek.
Vágólapra másolva!

Szinte minden évben bejelent legalább egy furcsa háztartási terméket az Amazon, idén a járőrözni és lakókat követni képes Astro házirobottal késztette homlokráncolásra a nagyérdeműt, míg tavaly a repülő beltéri kamerájával váltott ki értetlenkedést. Most újból előkerült a Ring Always Home Cam mini kvadrokopter, a kiválasztottaknak járó meghívóval megvásárolhatóvá vált kütyüért 250 dollárt kér.

Amazon Ring Always Home Cam Forrás: Amazon

A kvadrokopter elsődleges célja, hogy a tulajdonosaik távolról rá tudnak nézni az otthonaikra, így például a Ring biztonsági rendszerük riasztását követően lehetőségük van felmérni a helyzetet. A drón öt percet képes a levegőben eltölteni, a beépített akkuját a dokkolóállomása tölti, a dolga végeztével vagy az útjának blokkolása esetén automatikusan landol benne. A Ring mobilappban nézhető képe 1440×1440 pixeles, videót csak repülés során rögzít.

Egyelőre nem világos, hogy lesz-e mód a drón teljesen manuális reptetésére, a vevők a lakásban való mozgatásával taníthatják be a repülési útvonalakat. Kényelmetlen limitáció, hogy a helyváltoztatási módszere ellenére csak egyetlen szinten használható, nem tanítható be a szintek közti mozgásra a lépcsőfeljáróban.

Emellett az Amazon szerint egyes háziállatokra is frászt hozhatja, időt vehet igénybe, mire megszokják.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről