Durván rákattant a világhírű színész a videójátékra

James McAvoy
Vágólapra másolva!
Végül a sütőben olvasztotta meg a CD-t, nehogy a karrierjébe kerüljön a hobbija.
Vágólapra másolva!

Drámaian nőtt az elmúlt években a videójátékozás elfogadottsága, de nem csak az e-sport gigaüzletté válása, hanem a hobbit bevalló hírességek is sokat hozzátettek ahhoz, hogy a médiumot nem ismerők ne csak gyerekek körében tolerálható elfoglaltságként tekintsenek a szórakozási formára. Most épp a többek közt az X-Menben Xavier professzort alakított James McAvoy leplezte le, hogy gyerekkorától kezdve szereti a fantasy szerepjátékokat, a Zeldát és Secret of Manát emelte ki példaként.

James McAvoy Forrás: AFP/Mark Ralston

Egy ponton a színésznek sajnos problémái akadtak a hobbijával, a 2007-ben a mozikba került Jane Austen magánélete forgatása közben túlságosan is lekötötte a The Elder Scrolls 4: Oblivion. Állítása szerint este tízkor le kellett volna feküdnie, hogy reggel hatkor kipihenten tudjon kelni, ehhez képest rendszeresen hajnalig leragadt a Bethesda játéka előtt, egy ponton tíz perccel a reggeli fuvar megérkezése előtt fejezte be a nyílt világában való kalandozást.

A helyzet tarthatatlanságát figyelembe véve megolvasztotta a játék CD-jét a sütőjében, megfogadva a videójátékozás végét, még mielőtt a teherré vált hobbija véget vetne a színészi karrierjének.

McAvoy nem volt képes teljesen tartani a fogadalmát, állítása szerint a karanténok ideje alatt a barátaival újból játszani kezdett: kedélyes hangcsevegés közepette nevetnek rajta, ahogy 12 évesek kiirtják az őszülő-kopaszodó, negyvenes gárdájukat a Call of Duty: Warzone-ban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!