Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Túlárazott lehet a Sony Xperia 1 III

Sony Xperia 1 III
Vágólapra másolva!
1299 euróért rendelhető elő Európában több helyen is az Xperia 1 III, de a magas ár és a kései megjelenés a Sony ellen dolgozik.
Vágólapra másolva!

Rég volt már, hogy a Sony bemutatta az Xperia 1 III-at, a sok kritika ellenére azonban idén is rengeteg hónapot kell várni, mire a gyártó új csúcsmobilja a bejelentés után ténylegesen megjelenik. Az utóbbi napokban kiderült végre, hogy mennyibe kerülhet Európában a készülék.

Számos európai forgalmazó oldalán bukkant fel az Xperia 1 III, többek között a német Media Markt honlapján. Az eddig előkerült információk szerint a Sony Xperia 1 III még a Samsung Galaxy S21 Ultránál is drágább, 1299 euróba kerül, a kiszállítások pedig csak augusztus elején kezdődhetnek.

Sony Xperia 1 III Forrás: blogh1

Az előrendelők sok helyen igen komoly ajándékot kapnak azonban, van, ahol Sony WF-XB700 jár a készülékhez. A német Media Markt oldaláról ugyanakkor időközben lekerültek a terméklapok, és hivatalos bejelentést a Sony sem tett még.

Szakértők szerint az Xperia 1 III nagyon túlárazottnak számít majd, mire megjelenik, főleg ha azt nézzük, hogy hamarosan leakciózhatják a Samsung és az Apple csúcsmobilokat, valamint rövidesen bemutatkozik az iPhone 13 széria.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről