Mobilos élményszimulátorral támad a Samsung

samsung galaxy
Galaxy-élményt szimulál a Samsung az iPhone mobilokon
Vágólapra másolva!
Új módon ösztönözné az iPhone-tulajokat az okostelefonjainak megvásárlására.
Vágólapra másolva!

Váratlan sajtós fogással élt a Samsung okostelefonos részlege, egy Safari böngészőből használható szimulációs weboldal segítségével mutatná be az iPhone-tulajoknak, hogy milyen élményt kínálnak a Galaxy okostelefonjai. Az iTest.nz weboldalt almás mobilon betöltve magyarázó szövegek kíséretében valamilyen szinten kipróbálható a One UI kezelőfelületével szerelt Android, a reményei szerint ezzel sikerülhet eloszlatni a csak iOS-t ismerők félelmeit az alternatív készülékekre való átállás kapcsán.

Galaxy-élményt szimulál a Samsung az iPhone mobilokon Forrás: 9to5Mac

A Samsung természetesen nem hagyta ki, hogy a szimulált Galaxy Store appáruházában feltűnően közszemlére tegye a Fortnite letölthetőségét. A sikerjáték tavaly szeptemberben tűnt el az App Store-ból, az Epic szándékosan rákényszerítette az Apple-t a szűrének kirakására, ez volt a felek között épp zajló jogi háború első lépése.

A domaincímből sejthetően a szimulátort egyelőre csak Új-Zélandon reklámozza a Samsung, de a világ bármely pontjáról betölthető és kipróbálható. Nem lenne meglepő, ha idővel más piacokon is bevetné a vállalat, elvégre megér egy próbát, bár Apple elleni csodafegyvernek feltehetően nem bizonyul majd.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!