Jó ajánlatnak ígérkezik az új Moto G100 okostelefon

Vágólapra másolva!
Globálisan is elérhető lesz a Motorola Edge S, Moto G100 néven, Snapdragon 870-nel és 5000 mAh-s akkumulátorral.
Vágólapra másolva!

Nagyjából két hónapba mutatkozott be a Motorola Edge S Kínában, ami nagyszerű ár-érték aránya miatt sokak figyelmét felkeltette. Sajnos az a globális piacra nem jött, a Motorola viszont úgy döntött, Moto G100 néven végül mégis elérhetővé teszi.

A Moto G100 így 6,7 hüvelykes, 90 Hz-es IPS-panelt kap, full HD+ felbontással és HDR10-minősítéssel. A 16 megapixeles szelfikamera mellett egy 8 megapixeles ultraszéles szelfikamera is található.

Forrás: motorola

Emellett Snapdragon 870 chip, 8 GB RAM, 128 GB tárhely és microSD-foglalat jellemzi a készüléket. Hátul 64 megapixeles a fő kamera, amit 16 megapixeles ultraszéles egészít ki, ez makrókamerának is használható LED-es vakuval. Sajnos telefotós kamera nincs, csak feleslegesnek mondható 2 megapixeles mélységérzékelő és ToF modul.

Az Android 11-re a My UX felületet húzták rá, ez a Ready For platformot is támogatja. Ezzel közel asztali géppé alakítható a mobil, ha van mellé dokkoló, monitor, egér és billentyűzet. Az 5000 mAh-s akku 20 wattos gyorstöltést támogat, van jackcsatlakozó és NFC is, továbbá vízlepergető bevonat. Mindez Európában 500 euróba kerül.