Rövid ideig ingyen kérhető a XIII

xiii videojáték
XIII
Vágólapra másolva!
Képregényes prezentációval szórakoztat a kultklasszikus játék.
Vágólapra másolva!

Ingyenjátékos promócióval indította a tavaszi nagy leárazását a GOG digitális számítógépes játékbolt, ennek keretében az érdeklődők 2021. április 1. délután 3 óráig a képregényes grafikájú XIII-at szerezhetik be örökre. Az eredeti játékról van szó, nem pedig a tavaly botrányos állapotban elérhetővé vált, de patchekkel folyamatosan javítani próbált remake-jét osztogatja a bolt.

XIII Forrás: Microids

Ugyan a XIII eredetileg 2003-ban jelent meg, azonban a képregényes grafikai stílusa miatt nem öregedett túlságosan bántó módon. A manapság elvárt funkciók terén persze vannak hiányosságai, gyárilag például a 16:9-es felbontásokat sem támogatja, ám szerencsére a neten találhatóak megoldások a problémáira.

„Meggyilkolták az Egyesült Államok elnökét, és te vagy a gyanúsított. Az FBI és a CIA mellett gyilkosok egy csoportja is vadászik rá. Az amnéziád miatt még a nevedre sem emlékszel; magadra maradtál és senkiben sem bízhatsz. Csak egy széfkulcsod, egy rejtélyes tetoválásod és egy fegyvered van. Tisztázd a neved, oldd meg a rejtélyt, és találd meg a valódi gyilkost, mielőtt újból lesújtana" – olvasható a játék leírásában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!