Ingyen lesz konzolra a Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn
Vágólapra másolva!
Emellett kilenc másik játékot is elérhetővé tesz a Sony.
Vágólapra másolva!

Korábban nem az ingyenjátékok osztogatásáról volt híres a Sony, ám a járvány miatti bezárkózás apropójából kitalált Play at Home promóciójával megtört a jég: elsőként közel egy évvel ezelőtt a Journey-t és az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont osztogatta a PlayStation 4-gyel rendelkezőknek, jelenleg pedig március végéig a Ratchet and Clank szerezhető be a cégtől.

Horizon Zero Dawn Forrás: Sony

Ezzel nem ért véget a móka, március 25-től kezdve április 22-ig az ABZÛ, az Enter the Gungeon, a Rez Infinite, a Subnautica és a The Witness, továbbá a PSVR-hoz készült Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper és Paper Beast válnak ingyen és örökre beszerezhetővé a PlayStation Store-ban.

A promóció nagy durranását ettől függetlenül az április 19. – május 14. között ingyenessé váló Horizon Zero Dawn Complete Edition jelenti. A PlayStation 5-tel rendelkezők felár nélkül hozzáférnek a PS Plus Collection részeként, azonban az előző generációs konzollal rendelkezők most először szerezhetik majd be ingyen. Arról nincs hír, hogy a Horizon Zero Dawn számítógépes kiadása ingyenessé válik-e majd, de nem érdemes erre számítaniuk a PC-s gamereknek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!