Elindult a nevezés a Vodafone Digitális Díjra

vodafone digitális díj
Vodafone Digitális Díj
Vágólapra másolva!
Három kategóriában várják a pályázatokat, az összdíjazás 15 millió forint.
Vágólapra másolva!

Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Vodafone Magyarország Alapítvány a nagy sikerű Vodafone Digitális Díjat, mellyel célja, hogy ösztönözze és elismerje azokat az innovátorokat, akik digitális megoldásukkal valamely társadalmi kihívásra kínálnak megoldást. A 15 millió forint összdíjazású pályázatra idén olyan projektekkel lehet nevezni, melyek az oktatás, az egészségügy vagy a környezetvédelem területén könnyíthetik meg mindennapjainkat.

Vodafone Digitális Díj Forrás: Vodafone Magyarország Alapítvány

Az idei pályázati témák reflektálnak a minket pillanatnyilag körülvevő legfontosabb kihívásokra. Az innovációs versenyen bárki részt vehet, aki a fenti témákra tud reagálni egy már működő, de fejlesztendő projekttel vagy egy éppen bevezetés előtt álló digitális megoldással.

  • A Digitális Oktatás kategóriában olyan pályamunkákkal lehet pályázni, amelyek a technológia segítségével könnyebbé, hatékonyabbá vagy élményszerűbbé teszik a tanulást és az oktatást a diákok, a pedagógusok vagy a szülők számára.
  • A Digitális Egészségügy kategóriában olyan megoldásokat vár a Vodafone Alapítvány, melyek a technológia segítségével hozzájárulnak az egészségügyi ellátás hatékonyabbá tételéhez vagy támogatják a digitális eszközök használatának népszerűségét az egészségügyi szektorban.
  • A Bolygónk és Fenntarthatóság kategóriában olyan innovatív, digitális megoldásokat várnak, amelyek hozzájárulnak a környezettudatosság széles körű elterjesztéséhez és a környezet megóvásához.

A Vodafone Digitális Díjra idén is várják mind a magánszemélyek, mind a vállalkozások – nonprofit szervezetek és startupok – jelentkezését. A pályázat összdíjazása 15 millió forint, ami kiemelkedőnek számít ma Magyarországon a vállalatok által kiírt pályázatok között.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!