Mégsem társul a OnePlus és a Leica?

Vágólapra másolva!
Egy megbízhatónak tartott szivárogtató szerint a OnePlus 9 modellek hátlapján nem lesz ott a Leica logója.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hónapokban többször is lehetett hallani azt a pletykát, ami szerint a Leica szakít a Huawei-jel, és új partnert keres. Állítólag a OnePlus lesz az. Azok után pedig, hogy a OnePlus ügyvezetője kijelentette, innentől kezdve az erőforrásaikat és a fejlesztéseiket a kamerákra koncentrálják, mindenki arra számított, hogy valóban besegít a Leica annak érdekében, hogy a OnePlus végre tényleg megszorongassa a Google-t, az Apple-t és a Samsungot. Ez eddig ugyanis sosem sikerült kamerafronton.

Forrás: the verge

A megbízhatónak tartott RODENT950 szerint a OnePlus a Leicától kért segítset a OnePlus 9 és a OnePlus 9 Pro kameráinak felturbózásához. A szintén hitelesnek tartott Max J. azonban azt mondja, hogy ez nem igaz, a OnePlus nem kereste meg a Leicát.

Ennek megfelelően a hátlapon marad az UltraShoot felirat, amit a kiszivárgott képeken már láthattunk a hátlapi kameraszigeten. Vagyis nem lesz Leica felirat a OnePlus 9 szérián. Egyelőre persze senki sem tudja megmondani, melyik forrásnak van igaza. Márciusban talán kiderül, akkor debütálnak az új OnePlus készülékek.