Pillanatok alatt települ az őszi Windows 10

windows 10 may 2019 update
Windows 10 May 2019 Update
Vágólapra másolva!
Titokban már megérkeztek az újításai a tavaszi elődjébe.
Vágólapra másolva!

Funkcionálisan véglegessé vált a Windows 10 idén őszi főverziója, a Microsoft ennek örömére most lehetővé tette a vállalati felhasználói számára a hivatalos tesztelését. Ennek keretében a rendszergazdák nemcsak a rendszer általános működését és kompatibilitását vizsgálhatják meg, de a vállalati PC-kre való automatizált telepítésének a menetét is tesztelhetik.

A kép csak illusztráció Forrás: Microsoft

Ezzel kapcsolatban a Microsoft elárulta, hogy a jelenlegi legújabb Windows 10 May 2020 Update rendszert futtató számítógépekre rekord sebességgel települ majd az őszi verziófrissítés, az újdonságainak bekapcsolásához csupán egy apró méretű frissítést kell majd telepíteni.

Ennek oka, hogy a Microsoft az elmúlt hónapokban a megszokott összegző frissítések részeként, ha úgy tetszik titokban már eljuttatta a PC-kre az újdonságait, csak aktiválnia kell azokat.

A tavalyihoz hasonlóan az idén őszi frissítés is elhanyagolható fontosságúnak mondható, pár apró-cseprő és nem látható újítás mellett egy kicsit szebb lesz tőle a Start menü, plusz már gyárilag a második generációs Microsoft Edge böngészőt tartalmazza.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!