Darabokra szedték a Sony Xperia 5 II-t

Vágólapra másolva!
A legtöbb helyen ma válik elérhető az Xperia 5 II, a PBKreviews pedig megnézte, hogy milyen belülről.
Vágólapra másolva!

A legtöbb piacon ma vált elérhetővé a Sony Xperia 5 II csúcsmobilja, amely az eddigi tesztek alapján az elmúlt hosszú évek legjobb Sony okostelefonja lett, még ha nem is tökéletes. A PBKreviews pedig arra volt kíváncsi, hogy milyen a készülék belülről, ezért elsőként szedte azt szét, és tette fel a klipet a YouTube-ra.

Forrás: expert reviews

Meglepő módon az Xperia 5 II nem kapott a prémium kategóriából megszokott hűtést, nincs réz hőcső vagy gőzkamra, csupán egy vékony réz filmréteg segíti a hő leadását a keret és a kijelző között, továbbá akad két grafitréteg az akkunál és a kameraszenzoroknál. A mostani trendek alapján az alaplap kétrétegű, de ehhez nem érdemes hozzányúlni, csak szakszervizben, mert nagyon nehéz szétszedni a készüléket a sok ragasztó miatt.

Az Xperia 5 II különc és tetszetős dizájnt, remek kijelzőt és üzemidőt, jó sztereó hangszórókat és sokoldalú tripla hátsó kamerát hozott magával, sajnos azonban a kevés reklám és a nagyon magas, több mint 350 000 forintos vételár miatt nem valószínű, hogy sláger lesz belőle.