Egy évig exkluzív lesz a Call of Duty egyik játékmódja

Call of Duty: Black Ops - Cold War
Call of Duty: Black Ops - Cold War
Vágólapra másolva!
Kizárólag PlayStationön lesz játszható a Zombies Onslaught.
Vágólapra másolva!

Folytatja a sokak által kritizált együttműködését a Sony és az Activision, az előbbi egy nem részletezett jellegű üzlet keretében egy évre megszerezte a 2020. november 13-án megjelenő Call of Duty: Black Ops – Cold War egyik multiplayer játékmódját. Emiatt jövő november elejéig PC és Xbox platformokon nem lesz elérhető a Zombies Onslaught, kizárólag a PlayStation 4 vagy a PlayStation 5 konzollal rendelkezők szórakozhatnak majd vele.

A leírása alapján a Zombies Onslaught egy pörgős, kétjátékos, kooperatív túlélőmód. A gamereket normál multiplayer pályákra teszi majd be a játék, ahol kijelölt területeken belül maradva minél tovább túl kell élniük a hullámokban érkező zombitámadásokat. Az idő előrehaladtával a védendő terület mozog a pályán belül, az ellenfelek pedig egyre ellenállóbbá, gyorsabbá, nagyobb sebzésűvé válnak.

Az efféle exkluzivitási üzletek általában jelentős negatív visszhangot szoktak kiváltani a Call of Duty rajongóiból, azonban a jelek szerint a mostani bejelentésre a többség már csak lemondóan legyintett. A tavaly Call of Dutynak a Spec Ops Survival módja volt egy évig PlayStation-exkluzív.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!