Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Fiatalos tömegmobil jön a Motorolától

motorola moto g9 play
Motorola Moto G9 Play
Vágólapra másolva!
Elég sokat kínál olyan 60 ezer forintért a Moto G9 Play.
Vágólapra másolva!

Folytatja az agresszíven árazott mobilok készítését a Lenovo birtokában lévő Motorola, a középkategóriás Moto G9 Play augusztus végén kerül majd piacra Európában, bruttó 169 eurós (olyan 60 ezer forintos) ajánlott fogyasztói áron.

Motorola Moto G9 Play Forrás: Motorola

A notchos készüléket nemcsak a trendi kinézetével próbálja eladni a vállalat, a fenti összegért láthatóan a végsőkig próbálta tornászni az ár-érték arányát. A telefon IPS érintőkijelzője 6,5 hüvelykes és 1600×720 pixeles, az előlapi kamerája 8 MP-es, a hátlapi kamerarendszerét pedig 48 MP-es fő szenzor, 2 MP-es makrókamera, továbbá 2 MP-es távolságérzékelő alkotják.

Az utóbbi triót tartalmazó kamerasziget praktikusan a hátlap közepére került, így ritkábban fognak fotózáskor vagy videózáskor ujjak belelógni a képbe. A témánál tartva a sziget alatt található az ujjlenyomat-olvasó.

Motorola Moto G9 Play Forrás: Motorola

Várhatóan a Moto G9 Play teljesítményére sem lehet majd panasz, a meghajtásáról a januárban bejelentett Qualcomm Snapdragon 662 rendszerlapka gondoskodik, 4 GB memória és 64 GB bővíthető háttértár mellett. A memóriakártyát a SIM2 foglalatba kell tenni, bár ez Európában valószínűleg keveseknek okoz bosszúságot.

A készülék további nagy vonzerejét az 5000 milliamperes akkumulátora jelenti, ami ráadásul támogatja a 20 wattos gyorstöltést is. A nagy telepért cserébe 200 grammos a telefon.

A Moto G9 Play egyéb említésre méltó tulajdonságai az Android 10 rendszer, a Bluetooth 5.0, a WiFi ac, az NFC, az audio Jack, továbbá az USB-C kapu.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről