Új nevet kap az EA játékbérlője

ea play origin access
Keddtől EA Play lesz a konzolos EA Access és a számítógépes Origin Access neve
Vágólapra másolva!
Konzolokon és számítógépen is újracímkézi a kiadó.
Vágólapra másolva!

Egyszerűsíti a PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt elérhető digitális játékbérlő szolgáltatásának neveit az Electronic Arts. Ez jelenleg konzolokon EA Access, míg PC-n Origin Access néven fut, azonban szeptember 18-tól univerzálisan az EA Play névre vált majd. Emellett számítógépeken egy drágább előfizetési csomagot is kínál a vállalat, ennek a momentán használt Origin Access Premierről EA Play Próra változik a neve.

Keddtől EA Play lesz a konzolos EA Access és a számítógépes Origin Access neve Forrás: EA

Az átnevezés apropóját részben az adta, hogy a nagyon közeli jövőben a játékbérlő PC-s változata közvetlenül a Steamen is elérhetővé válik. Jelenleg csak az EA Origin kliensen keresztül lehet rá előfizetni, ebből jött annak idején az Origin Access név.

Az univerzálisan használt EA Play név ki fogja küszöbölni az esetleges vevői zavarodottságot: ugyanaz a szolgáltatás minden platformon ugyanazon a néven lesz elérhető.

Az átnevezés semmilyen praktikus különbséget sem tesz az előfizetők számára: nincs semmiféle teendőjük, és ugyanazt kapják majd a pénzükért cserébe, mint amit eddig is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!