Meghosszabbítja a jótállásokat a Samsung

Samsung, galaxy, S10e, kicsi, android, okostelefon
Támogatja a vezeték nélküli töltést.
Vágólapra másolva!
Semmi dolguk sincs a termékeivel rendelkezőknek.
Vágólapra másolva!

A koronavírus-járvány miatt nehézzé vált a már éppen csak garanciális elektronikai eszközök javíttatása, így világszerte egyre több gyártó dönt a garanciális idők meghosszabbításáról. Most a hazai Samsung is csatlakozott ezek táborához, a 2020. március 15. és június 15. között lejáró termékjótállásokat július 15-ig teljesen automatikusan meghosszabbítja.

A kép csak illusztráció Forrás: Samsung

Az akció minden Samsung márkájú termékre vonatkozik, a telefonoktól a tévéken át a mikrohullámú sütőkig. A közlemény szerint a támogatásról részletes információk itt olvashatóak, emellett az ügyfelek a Samsung Members alkalmazásban személyre szabott segítséget is kaphatnak, míg a Samsung Community közösségi fórumon egymást segíthetik a tanácsaikkal.

Végül a mobilkészülékek esetében továbbra is érvényes, hogy a vásárlók kérhetik a meghibásodott eszközeik ingyenes elszállítását a szervizbe, és persze azok szintén ingyenes visszaszállítását. Az új szolgáltatás nemcsak kényelmes, de elkerülhető vele a felesleges utazás, sorban állás és kontaktus.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!