Trendteremtő lehet a Motorola RAZR

motorola razr v3 alapmobil kagylómobil
Motorola RAZR V3
Vágólapra másolva!
Kétrét hajló érintőkijelző lehet a kagylómobilban.
Vágólapra másolva!

Néhány nappal ezelőtt már érkeztek pletykák arról, hogy a Motorolát birtokló Lenovo egy különleges prémium mobil erejéig feltámasztaná az ikonikus RAZR termékvonalat. Hazánkban valószínűleg kevesekben vált ki heves nosztalgiát a név, de például az Egyesült Államokban körülbelül akkora néptelefon volt a RAZR kagylómobil, mint hazánkban a Nokia 3310.

Ilyen lehet az 1500 dolláros Motorola RAZR Forrás: 91Mobiles / Motorola

Most friss információk érkeztek a készülékről, a 91Mobiles beszámolója alapján a Motorola még decemberben megkapott egy szabadalmat, amelyen feltehetően az új RAZR látható. Érdekes és ötletes dizájnról árulkodik a dokumentum: az új RAZR az elvárhatónak megfelelően egy kagylómobil, de a belsejében egy középen kettéhajlítható érintőkijelző kapott helyet.

Ennek köszönhetően a kagylós kialakítás ellenére a készülék ugyanúgy használható, mint bármelyik androidos okostelefon, csak előtte szét kell nyitni.

A korábbi hírek alapján a következő Motorola RAZR olyan 1500 dollár (nettó 419 ezer forint) körüli árcédulát kaphat az Egyesült Államokban, ráadásul csak 200 ezer darabot kíván majd gyártani belőle a Lenovo. Az USA-ban elvileg csak a Verizon Wireless szolgáltatónál lesz kapható, az egyéb piacokon való megjelenéséről nincs hír. A források szerint akár heteken belül bemutatkozhat a készülék.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!