Legendás fejlesztőktől jött a legújabb ingyenjáték

thimbleweed park videojáték
Thimbleweed Park
Vágólapra másolva!
Két hétig bárki beszerezheti a Thimbleweed Parkot.
Vágólapra másolva!

Zord hétvége van kilátásban, azonban a számítógépes játékosoknak nincs miért aggódniuk, remek időzítéssel pont most vált elérhetővé az Epic Games Store legújabb ingyenjátéka. Ezúttal ráadásul nem is muszáj klasszikus gamernek lenni a helyzetből való profitáláshoz, a Thimblewood Park ugyanis egy point and click kalandjáték a legendás Monkey Island és Maniac Mansion alkotóitól, bármely angolul tudó jól elszórakozhat vele.

Thimbleweed Park Forrás: Terrible Toybox

A sikeres közösségi finanszírozós kampány után 2017 márciusában elérhetővé vált Thimbleweed Park a sajtótól és a játékosoktól is remek értékeléseket kapott az egyediségéért és humoráért. A futtatásához nincs szükség komoly számítógépre, ráadásul Windows mellett macOS-re is elérhető.

„Egy szellemjárta hotel, egy elhagyatott cirkusz, egy kiégett párnagyár, egy híd alatt pixelesedő holttest, vákuumcsövekkel működő vécék... még sosem jártál ilyen helyen. Thimbleweed Parkban a holttest lesz a legkisebb problémád. Váltogass öt játszható karakter között, hogy felfedezhesd ennek a furcsa városkának a titkait a Monkey Island és a Maniac Mansion alkotóinak modern kalandjátékában"

– olvasható a Thimblewood Park termékoldalán.

Az érdeklődők 2019. március 7-ig adhatják hozzá örökre az Epic Games Store felhasználói fiókjukhoz a játékot.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!