Most csak 300 forint a három havi Xbox Game Pass

xbox game pass
Vágólapra másolva!
Jó néhány Windows 10-es játék is elérhető a programban.
Vágólapra másolva!

Komoly akciót indított a Microsoft, 2019. április 12-ig bruttó 300 forintért hajlandó bárkinek biztosítani három hónapnyi Xbox Game Pass-előfizetést. A promóció elsősorban az Xbox One konzolokkal rendelkezők számára lehet érdekes, hiszen ők rengeteg játékkal szórakozhatnak, de az Xbox Play Anywhere programnak hála a Windows 10-et használó, PC-s játékosok is láthatnak rációt az előfizetésben. Vagy legalábbis most igen, havi 100 forintért nem igazán lehet vitatkozni az ár-érték arányával.

Forrás: Origo

Az Xbox Game Pass játékainak a listája ezen a webhelyen tekinthető meg, a PC-s játékosok a baloldali menüben az Xbox Play Anywhere feliratra kattintva szűkíthetik le a listát azokra a címekre, amelyek Windows 10-en is játszhatóak. A PC-s kínálatban is van néhány érdekesebb cím, például a magyar fejlesztésű Operencia: The Stolen Sun, a We Happy Few, a ReCore, a Gears of War 4, a State of Decay 2, a Sea of Thieves és a Forza Horizon 4.

Az előfizetés az Xbox One és a Windows 10 gyári áruházában köthető. Aki véletlenül sem szeretné, hogy az első három hónap után a Microsoft megterhelje egy újabb negyedév teljes árával (7500 forinttal) a bankkártyáját, az rögtön lemondhatja az előfizetés automatikus megújítását. Utána pedig a felhasználói fiókjához társított bankkártyát is törölheti, ha ettől jobban alszik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!