Beszélő tükörrel újított a Kohler

kohler verdera voice okostükör amazon alexa google asszisztens
Kohler Verdera Voice
Vágólapra másolva!
Tükröm-tükröm, mondd meg nékem, hány fok van a vidéken?
Vágólapra másolva!

Újabban nincs Consumer Electronics Show beszélő tükör nélkül, most épp a Kohler jelentett be egy vadiúj modellt. A kifinomult hangzású Verdera Voice névre keresztelt tükörcsalád többféle méretben lesz elérhető, a beépített világítása pedig mozgásérzékeléssel automatikusan bekapcsol, már ha a fényérzékelő szenzor szerint szükség van a világításra.

Kohler Verdera Voice Forrás: Kohler

Ettől függetlenül a tükörcsalád nagy érdekességét persze a beépített Google Asszisztens vagy Amazon Alexa jelenti, a vevők vásárláskor választhatnak a kettő közül. Az asszisztenseknek hála a tükör használói a legkülönfélébb hasznos vagy érdekes kérdésekkel bombázhatják a tükrüket, plusz zenéket játszhatnak le vele, már ha előfizettek egy támogatott zenestreamelő szolgáltatásra. Emellett a lehetőségük nyílhat az okosotthonos kütyüik vezérlésére is a tükrön keresztül.

Valószínűleg kevesek őszinte meglepetésére felettébb drága mulatság Verdera Voice beszélő tükröt vásárolni, a legolcsóbb modell olyan 1600 dollárnál, körülbelül nettó 451 ezer forintnál kezdődik. Az Amazon Alexa rendszerű modell elvileg már rendelhető az USA-ban, a Google Asszisztenst kínáló változat pedig a közeli jövőben kerül forgalomba.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!