A LEGO The Hobbit is ingyen beszerezhető

lego the hobbit videojáték
LEGO The Hobbit
Vágólapra másolva!
Szombat este hétig igényelhető a családbarát játék.
Vágólapra másolva!

Beindultak a karácsonyi vásárok a digitális játékboltokban, ráadásul jó szokásukhoz híven ezúttal is ingyen játékokkal próbálják becsalogatni a vásárlókat. Egy ilyen akció keretében szombat délutánig az érdeklődők ingyen lecsaphatnak a Full Throttle Remasteredre a GOG-on, ráadásul a rivális Humble Store sem bírt magával, magyar idő szerint 2018. december 15. este 7 óráig bárkinek ingyen odaadja a LEGO The Hobbit című alkotást.

LEGO The Hobbit Forrás: Warner Bros

Sejthetően abszolút családbarát játékról van szó, ráadásul legjobb tudomásunk szerint ez az első alkalom, hogy bárki LEGO-szériás játékot osztogatna ingyen. A Traveller's Tales által fejlesztett és a Warner Bros által kiadott LEGO The Hobbit a médiától és a játékosoktól is pozitív értékeléseket kapott, Windows mellett ráadásul macOS-en is futtatható.

A játék igényléséhez csak be kell jelentkezni a Humble Store-ba, majd ezen a lapon igényelni kell, a licenckulcsa a Keys menüben kereshető elő. A termékkulcsot a Steamen aktiválhatják a játékosok, de igyekezniük kell, a beváltatlanul maradt kódokat december 20-án deaktiválni fogja a Humble Store.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!