Folytatódik a The Walking Dead-játék fejlesztése

telltale the walking dead videojáték
The Walking Dead: The Final Season
Vágólapra másolva!
Számos eredeti fejlesztőt sikerült felhajtani a projekthez.
Vágólapra másolva!

Röviddel a Telltale Games csődje után kiderült, hogy a The Walking Dead játékszériájának a sorsa még nem pecsételődött meg, a Skybound Games bejelentkezett az utolsó évad hátralévő részeinek az elkészítésére. Most véglegessé vált a felek közti üzlet, a Skybound szerint a héten ténylegesen megkezdődött a munka a hátralévő epizódokon, ráadásul jó néhány eredeti fejlesztőt sikerült felhajtani a projekthez.

The Walking Dead: The Final Season Forrás: Telltale Games

Ezzel párhuzamosan a Skybound közölte, hogy hamarosan újból megvásárolhatóvá válik a The Walking Dead-játékszéria összes eddig kiadott része a megszokott digitális játékboltokban, miután

a Telltale kénytelen volt a múlt héten felfüggeszteni az összes játékának a forgalmazását.

Annyi biztos, hogy a mostani manőverek után legalább a The Walking Dead-széria újból megvásárolható lesz, bár eltarthat néhány napig, mire az érdeklődők újból képesek lesznek beszerezni az eddigi epizódokat.

Természetesen, akik megvásárolták az eddigi részeket és az utolsó évadot, azok minden további nélkül hozzáférhetnek az eddig beszerzett játékaikhoz, és megkapják majd az utolsó évad hátralévő részeit is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!