A Spotify is elérhető lesz a Skype-ból

skype spotify
Megoszthatóak lesznek a Skype-ban a Spotify zenéi
Vágólapra másolva!
Elsőként a bétatesztelők tudják majd megosztani a zenéket.
Vágólapra másolva!

Ugyan a Spotify elméletileg egy közösségi zenestreamelő szolgáltatás volna, azonban a közösségi része valójában annyit takar, hogy a felhasználók megtekinthetik az ismerőseik által hallgatott zenéket, böngészhetik a nyilvános lejátszási listáikat. Még csak közvetlen üzenetküldésre sem biztosít lehetőséget a szolgáltatás, így határozottan nehézkes kerülőutak használata nélkül gyorsan és hatékonyan zenéket ajánlgatni az ismerősi körben.

Megoszthatóak lesznek a Skype-ban a Spotify zenéi Forrás: Skype

Részben ezért a Spotify újabban azon dolgozik, hogy a mobilos rendszereken minél több alkalmazással kapjon érdemi integrációt. Most kiderült, hogy a nem túlságosan távoli jövőben a Skype is képes lesz együttműködni vele, a felhasználók a chatablakban könnyen betallózhatják majd az ajánlott zenéket az ismerőseiknek.

Az ismerősök közvetlenül a chatprogramban meghallgathatják a dalok rövid kedvcsináló kivonatait, és a számra bökve megnyithatják azt a Spotifyban.

A funkció a következő hetekben válik világszerte elérhetővé a Skype bétatesztelői számára, az általános elérhetővé válásának ideje nem tisztázott.

Néhány nappal ezelőtt már előállt egy érdekes integrációval a cég, a Google Óra alkalmazásban lehetővé vált a Spotify-os dalok ébresztőhangként való beállítása.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!