Napokra ingyenessé vált a For Honor

For Honor
Még nem késő kipróbálni és ha tetszik olcsóbban megvenni.
Vágólapra másolva!
A PC-s játékosok bérmentve csaphatnak le a kezdőcsomagra.
Vágólapra másolva!

Kifejezetten formabontó játékot dobott piacra tavaly februárban az Ubisoft, az egyjátékos és többjátékos módban is játszható, bár alapvetően az utóbbira kitalált For Honor egy közelharcra kihegyezett akciójáték. Végső soron fantasy környezetben játszódik, azonban látványvilág tekintetében a középkort idézi, ez az éra definiálja a vizuális identitását, a játékosok számára rendelkezésre álló eszközöket.

Forrás: Ubisoft

A nagy hype és alapvetően pozitív kritikák ellenére eredetileg nem szólt nagyot a játék, elsősorban a multiplayer csaták tető alá hozásával akadtak súlyos problémák. Mostanra többek közt ezt a gondot is orvosolták a For Honor fejlesztői, így pár hónapnyi lejtmenet után elkezdett népszerűvé válni a játék.

Az Ubisoft most úgy döntött, hogy durván megemeli a számítógépes játékosbázisát, így 2018. február 18-ig ingyenessé tette PC-n a Starter Edition kiadását.

Akik az akció ideje alatt az Uplay kliensprogramon, vagy ezen a webes felületen keresztül beszerzik a For Honort, azok örökre megtarthatják azt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!